Adverteren

Uw bedrijf op diverse locaties in de regio laten zien door te adverteren in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you. De totaaloplossing van Chaboma leent zich hier uitstekend voor. Aan de hand van ons schermennetwerk adverteert u via bedrijven in uw regio.

Adverteren

Adverteer op uw narrowcastingschermen

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie wordt uitgezonden naar een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. 

Narrowcasting kan breed ingezet worden als toevoeging van de interne communicatie maar wordt ook vaak gekozen als marketingkanaal om te communiceren naar bezoekers en klanten. 

Channel4you

Op een eenvoudige manier vergroot u uw zichtbaarheid. Uw uiting wordt dan regionaal gemiddeld 50.000 keer per maand getoond aan uw doelgroep (op basis van 10 locaties). 

Voordelen van adverteren via narrowcasting

Adverteren via narrowcasting biedt verschillende voordelen voor adverteerders:

Gerichte communicatie: Berichten kunnen specifiek worden afgestemd op de doelgroep en de locatie, wat de effectiviteit verhoogt.

Real-time updates: Informatie kan snel en eenvoudig worden bijgewerkt, wat vooral handig is voor het delen van actuele bedrijfsnieuws, beleidswijzigingen of andere belangrijke mededelingen​​.

Betrokkenheid: Dynamische en visuele content kan de aandacht van het publiek beter vasthouden en de betrokkenheid vergroten​.

Flexibiliteit: Content kan gemakkelijk worden aangepast aan veranderende omstandigheden of behoeften, waardoor de informatie altijd relevant blijft​.

Toepassingen van advertenties via narrowcasting

Adverteren via narrowcasting kan in verschillende sectoren en voor diverse doeleinden worden ingezet:

Wachtkamers en publieke ruimtes: Advertenties kunnen effectief zijn tijdens de wachttijd en informatieve boodschappen effectief overbrengen​​.

Retail en horeca: In winkels en horecagelegenheden kan adverteren via narrowcasting ingezet worden om aanbiedingen en evenementen te promoten​.

Onderwijs en woningcorporaties: Scholen gebruiken narrowcasting om roosters en belangrijke mededelingen te communiceren. Advertenties gericht op deze doelgroep kunnen dus effectief overgebracht worden. Woningcorporaties kunnen bewoners informeren via schermen in gemeenschappelijke ruimtes, ook daar zijn gerichte advertenties via narrowcasting effectief.

Chaboma x Channel4You

Chaboma biedt complete narrowcasting-oplossingen die alle benodigde hardware en software omvatten. Onze systemen zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken en flexibel aanpasbaar te zijn, waardoor bedrijven hun boodschap effectief kunnen overbrengen op het juiste moment en de juiste plaats. Chaboma’s klanten variëren van horeca- en recreatiebedrijven tot onderwijsinstellingen en woningcorporaties​​.