Narrowcasting toepassen in retail

In elke winkel is het belangrijk om klanten op de hoogte te houden van producten en de laatste acties. Of u nu werkt in een kledingwinkel of schoenenwinkel, narrowcasting biedt de oplossing om eenvoudig naar uw klanten te communiceren. Wilt u de interactie in uw winkel verhogen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor narrowcasting software in retail. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat is narrowcasting in retail?

Narrowcasting is het communiceren naar uw klanten door het gebruik van beeldschermen. Met deze beeldschermen kunt u gemakkelijk de boodschap en bijbehorende afbeeldingen aanpassen, en zo tijdelijke promoties of seizoensgebonden advertenties laten zien. Wat dit anders maakt dan bijvoorbeeld posterpromotie is dat u op schermen ook bewegende beelden kunt laten zien. In een kledingwinkel kunt u bijvoorbeeld een model laten zien met verschillende outfits. De beweging van de beelden trekt de aandacht van winkelbezoekers, we kijken nu eenmaal eerder naar bewegende beelden dan naar statische beelden. Zo komt uw boodschap eerder over naar de winkelbezoekers.

Promotie in de winkel

Naast het communiceren van acties of nieuwe producten, is narrowcasting ook geschikt om informatie over uw bedrijf zelf te communiceren. Wilt u bijvoorbeeld de socialmedia kanalen van de winkel meer onder de aandacht brengen, zodat (potentiële) klanten ook online op de hoogte blijven? Laat dan uw Instagram account zien en vermeld hierbij een QR-code direct naar het account. Ook aangepaste openingstijden kunt u eenvoudig laten zien op de narrowcasting schermen. Maar dat is niet alles. Bent u op zoek naar nieuw personeel? Laat dan de vacatures zien op de schermen!

Zoals u ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom is narrowcasting een goede communicatie-oplossing voor iedere winkel. Narrowcasting is toe te passen bij zowel grote als kleine bedrijven. Het is een eenmalige investering waar u veel profijt uit haalt.

Wilt u narrowcasting in uw winkel?

Narrowcasting in retail is tegenwoordig geen luxe meer, maar eerder een noodzaak. Beeldschermen in uw zaak zijn belangrijk om een concurrent te blijven in de moderne markt, zeker omdat veel grote winkelketens al gebruik maken van narrowcasting. Door inzicht te krijgen in het gedrag van de consumenten, kunnen retailers de winkelervaring verbeteren en hun klanten relevante en boeiende beelden laten zien. Bent u benieuwd wat wij voor uw winkel kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Chaboma narrowcasting software

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze software? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!