Menusysteem

Steeds meer restaurants maken gebruik van een menusysteem om hun aanbod onder de aandacht te brengen. Hiervoor biedt Chaboma veel interne- en externe mogelijkheden. U zult merken dat narrowcasting een vervanger kan zijn van het oude krijtbord, maar ook een aanvulling hierop.

Smullers

Narrowcasting mogelijkheden voor restaurants

Narrowcasting kan op diverse manieren ingezet worden bij restaurants en andere eetgelegenheden. Een andere optie is om evenementen aan te kondigen, iets wat ook veel gebruikt wordt in cafés. Een dartavond, een sportuitzending op een groot scherm of een optreden kun u hierop prima aankondigen.

Een narrowcastingscherm doet zijn werk

In fastfoodbedrijven wordt narrowcasting veel ingezet om het menu op te tonen of de openingstijden aan te geven. Daarnaast heeft het scherm het voordeel dat het flexibel inzetbaar is en u op ieder moment de content kunt veranderen.

Is het mooi warm weer? Dan kunt u uw ijs assortiment en gekoelde drank onder de aandacht van de doelgroep brengen. Bij kou en regen kunt u uw verse kop koffie of warme chocolademelk met slagroom aanprijzen. Zeker in Nederland, met het wisselende klimaat kan deze mogelijkheid goed van pas komen. Het is dan ook mogelijk om ook het weerbericht op een scherm weer te geven middels onze software. Naast het verhogen van de attentiewaarde van uw scherm, kunt u uw klant meteen laten weten dat het goed weer is om op uw terras plaats te nemen!

Julia’s

Menusysteem oplossingen voor restaurants

Chaboma heeft ook diverse narrowcastingoplossingen voor restaurants waarmee u uw gastvrijheid kunt laten zien. Vanzelfsprekend zijn de bovenstaande mogelijkheden toepasbaar in iedere eetgelegenheid. Door middel van het narrowcastingscherm kunt u onder andere uw gasten inspireren met uw specialiteiten, extra weekmenu’s presenteren en een wijn van de maand onder de aandacht brengen. Op deze manier vervangt narrowcasting het ouderwetse krijtbord. 

Veel restauranteigenaren willen dat nostalgische krijtbord eigenlijk helemaal niet vervangen en dat hoeft ook niet. U kunt narrowcasting ook inzetten om de attentiewaarde van uw zaak te verhogen en zo als aanvulling op het krijtbord gebruiken. De menusysteem oplossing voor restaurants is daar het ideale middel voor. Met dit medium kunt u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid verhogen. 

Chaboma menusystemen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van menusystemen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!