Narrowcasting voor scholen

Effectief en eenvoudig communiceren met leerlingen en docenten, dat is mogelijk door middel van narrowcasting! Chaboma heeft hét eigentijdse informatiekanaal ‘Schoolcasting ontwikkeld, zodat iedereen direct op de hoogte is van roosterwijzigingen, belangrijke mededelingen en overige informatie.

Ervaar de eenvoud van een professionele oplossing

Betrouwbaarheid is één van de belangrijkste waarde van onze softwaresystemen. Dit waarborgen wij door op afstand continue de systemen te controleren en direct actie te ondernemen wanneer een probleem zich voordoet. Zo heeft u geen omkijken naar de systemen en kunt u eenvoudig belangrijke informatie delen op een professionele omgeving.

Met heldere en actuele communicatie wordt een vertrouwensband opgebouwd en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Bevorder de betrokkenheid, maak gebruik van Schoolcasting!

De meest duurzame narrowcasting oplossing

De Schoolcasting software van Chaboma kenmerkt zich door de energiezuinige apparatuur en efficiënte functionaliteit als één van de meest duurzame narrowcasting oplossingen. Zo communiceert u niet alleen eenvoudig, maar denkt u ook aan het milieu.

O.a. Yuverta (Wellantcollege, Citaverde en Helicon) alsmede het Oosterlicht College maken gebruik van onze schermen.

Chaboma Schoolcasting

Heeft u vragen over de narrowcasting mogelijkheden voor scholen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag meer over Schoolcasting!