Duurzame communicatie voor scholen dankzij Chaboma

We kennen het allemaal wel, de eindeloze papieren stukken die worden gebruikt op scholen. Gelukkig worden hier al grote stappen in gezet door het Nederlandse onderwijs. Chaboma draagt bij aan deze duurzame ontwikkeling dankzij narrowcasting voor scholen: Schoolcasting. In deze blog vertellen we u hier meer over en ontdekt u de mogelijkheden.

Wat is schoolcasting?

Schoolcasting is de speciaal voor scholen ontwikkelde narrowcasting software van Chaboma. In deze software wordt de kracht van narrowcasting ingezet voor scholieren en docenten. Denk hierbij aan het communiceren van het rooster of lesuitval per klas, of mededelingen voor bijvoorbeeld examens. Deze informatie wordt op grote schermen door de school verspreid, waardoor iedereen op de hoogte is.

Duurzame oplossing

Naast dat schoolcasting een eenvoudige manier is om in één keer te communiceren met een grote groep, is het ook een duurzame oplossing. De software van Chaboma kenmerkt zich namelijk door energiezuinige apparatuur: zo draagt uw onderwijsinstelling direct een steentje bij aan het milieu.

De voordelen van schoolcasting

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig
  • Efficiënte functionaliteiten
  • Op afstand aanpasbaar

Zij gingen u al voor

Dat het schoolcasting systeem goed werkt, wisten wij natuurlijk al. Maar onder andere ook Yuverta en het Oosterlicht College kunnen u alles vertellen over de vele voordelen van schoolcasting.

Schoolcasting in uw onderwijsinstelling?

Benieuwd wat schoolcasting uw onderwijsinstelling kan brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Chaboma narrowcasting software

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze software? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!