Bewegwijzering

Bij Chaboma vindt u ook software voor bewegwijzering op uw narrowcastingschermen. Voor routes binnen het bedrijf naar bijvoorbeeld de infobalie, loketten, nooduitgang of lift. Wisselende balies kunnen op alle bewegwijzeringsschermen worden aangepast. Denk hier ook aan zaleninformatie. Toon de naam van de film of artiest bij de ingang en de juiste looproute.

Mogelijkheden bewegwijzering op narrowcasting

Narrowcasting kan op diverse manieren ingezet worden. Zoals voor een paar van onze klanten; Van der Valk en BMW. Zij maken gebruik van de mogelijkheden in bewegwijzering. Met name op de manier om klanten of bezoekers naar de juiste plek te wijzen middels narrowcasting. Het systeem van Chaboma biedt hiervoor de perfecte oplossing. Door gemakkelijke en betrouwbare software wordt dit netjes verzorgd.

Routes via narrowcasting zijn steeds vaker te zien. Denk daarbij aan concerten in een bepaalde zaal of zitplaatsen in een stadion. Of denk aan bioscoopzalen, bij de ingang staat altijd een scherm met welke film er draait en de aanvangstijd.
Ook op een beurs mag goede bewegwijzering niet ontbreken. Bij een beurs gaat het vaak om grote en verschillende ruimtes. Om de bezoekers de juiste kant op te sturen bieden bewegwijzeringsschermen de oplossing om in het oog van bezoekers te vallen. Het is een effectieve en efficiënte manier om uw bezoekers te voorzien van informatie zoals de juiste route.

Chaboma bewegwijzering

Heeft u vragen over de mogelijkheden van bewegwijzering? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!