Software

De software van Chaboma is te gebruiken via uw webbrowser, er hoeft dus niks geïnstalleerd te worden. Met elke computer of tablet die verbonden is met internet is de software te gebruiken.

Voor zowel één of meerdere schermen zijn de schermen eenvoudig te beheren, afzonderlijk of meerdere tegelijk. Hiervoor heeft Chaboma een speciale koppeling.

Koppelingen

De Chaboma software kan gekoppeld worden aan externe systemen. Hierdoor is het mogelijk om automatisch content te genereren en op schermen te plannen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het weer, treintijden,  social media en koppeling met Funda voor makelaars, maar ook eigen systemen voor bijvoorbeeld roosters, balie-informatie, productinformatie, etc.

Chaboma Web Application

De Chaboma webapplicatie is de gebruiksvriendelijke narrowcasting beheersoftware waarmee de uitgebreide functionaliteit van de oplossing eenvoudig is te bedienen.

Channel Control Engine

De Channel Control Engine is de krachtige kern van de narrowcasting oplossing waarin alle data wordt geregistreerd, beheerd en gedistribueerd.

ChannelBox Player Software

De ChannelBox Player Software is het geavanceerde component dat betrouwbaar uitzendingen op locatie verzorgt.

Chaboma narrowcasting software

Naast intern gebruik wordt narrowcasting ook extern gebruikt. Voor zowel intern als extern gebruik, verleent de software zich uitstekend. 

Met de software van Chaboma kunt u alle communicatie effectief overbrengen. Of het nou gaat om producten, roosters, advertenties of het wijzen van de weg. De narrowcasting software van Chaboma biedt altijd de oplossing. 

Chaboma narrowcasting oplossingen

Heeft u vragen over de software en bijpassende oplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!