Support

Alle narrowcastingschermen die de beelden afspelen zijn verbonden met het internet. Chaboma doet er alles aan om problemen in de software te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, is het vaak al verholpen voor u er zelf iets van merkt. Mochten we het toch niet op afstand kunnen oplossen, komt er een monteur langs om het te verhelpen. Dat is onderdeel van onze support.

De specialisten​

Narrowcasting kent een markt waarin specialisme een vereiste is. Trends en ontwikkelingen moeten op de voet worden gevolgd en direct op waarde worden ingeschat. Vervolgens is het essentieel dat de trends en ontwikkelingen naar de juiste functionaliteit in de totaaloplossing plaatsvindt. 

Chaboma specialiseert zich in het technologische aspect van narrowcasting, maar heeft ook kennis van speciale behoeften in de markt en ervaring. Met gerealiseerde projecten levert Chaboma een belangrijke bijdrage aan de kracht van een totaaloplossing in narrowcasting. Zo voorzien wij u van updates en kennis waar nodig.

Rijk aan ervaring

De kennis en ervaring binnen ons bedrijf heeft altijd gezorgd voor enthousiaste afnemers en positieve feedback van gebruikers. Chaboma heeft jarenlange ervaring met succesvolle trajecten, waarin Chaboma bewijst een betrouwbare en effectieve oplossing te zijn.

Zo zijn er verschillende organisaties die al jaren tevreden zijn over de samenwerking. Als een probleem of storing zich voordoet, werkt de supportafdeling van Chaboma zo dat het probleem al verholpen is voordat u er erg in heeft. Als dit toch niet het geval is komt onze monteur langs om het probleem alsnog op te lossen. 

Lees hiernaast de reviews van onze afnemers. Heeft u vragen over onze afnemers of onze support afdeling? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Annalies Strobos
Lees verder
Super goed systeem ! Heel erg blij mee om zo reclame te verspreiden van ons zelf en de bedrijven uit de omgeving. Ook handig om onze eigen info en acties op te laten zien aan de wachtende klanten 😃
Michael Swertz
Lees verder
goede service, worden altijd vriendelijk te woord gestaan en eventuele problemen worden supersnel opgelost. denkt echt met je mee, top bedrijf!
Eric de weerdt
Lees verder
altijd goede telefonische ondersteuning. uitleg zelfs op locatie. bij storing worden wij gebeld en als het probleem te groot is voor mij staat de monteur voor de deur. als je het wilt wordt je actief begeleid. als je eigenwijs bent kost het soms veel tijd een leuke melding te maken .en dan hulp is altijd nabij.
Manon Van Hurck
Lees verder
Inmiddels hebben wij het scherm zo’n twee jaar hangen. De mensen bij Channel4you denken met je mee en helpen je graag bij al je hulpvragen. Persoonlijk contact is er ook veel en dat werkt erg prettig. Open, eerlijk en erg behulpzaam.
E. Driesprong
Lees verder
Ben erg tevreden over de service van dit bedrijf. Bij vragen komt er snel en adequaat een oplossing. Top service!
Adri Hoogenbosch
Lees verder
Een vriendelijk en correct bedrijf welke een uitstekend format hanteren voor het maken van reclame in de regio. Hierbij word je voldoende ondersteund en hebben veel ervaring.
Vorige
Volgende

Chaboma support

Heeft u vragen over onze supportafdeling of heeft u support nodig? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!