Oplossingen

Chaboma biedt een totaaloplossing aan voor narrowcasting. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

Menusysteem

Narrowcastingschermen worden gebruikt bij afhaalrestaurants. Alle producten staan overzichtelijk en aantrekkelijk in beeld. Via narrowcastingschermen toont u altijd de actuele prijzen en past u deze direct en gemakkelijk aan wanneer dat nodig is.

Onze klanten:

Bewegwijzering

Voor routes binnen het bedrijf naar bijvoorbeeld de infobalie, loketten of lift. Wisselende balies kunnen op alle bewegwijzeringsschermen worden aangepast. Denk hier ook aan zaleninformatie. Toon de naam van de film of artiest bij de ingang en laat de juiste looproute zien.

Onze klanten:

Roosterinformatie

Roosters in het onderwijs of op de werkvloer. Toon alleen het rooster van vandaag of bijvoorbeeld alleen de wijzigingen.

Onze klanten:

Adverteren

Uw bedrijf op diverse locaties in de regio laten zien door te adverteren in het uitgebreide schermnetwerk van Channel4you.

makelaars

Makelaars

Onze schermen zijn zeer geschikt om een woning of object te presenteren. Het woningaanbod is dynamisch, haarscherp en altijd up-to-date. Naast het woningaanbod kunt u natuurlijk ook woon- en verkooptips of nieuws presenteren op het scherm. 

Narrowcasting voor woningcorporaties

Als woningcorporatie wit u goed communiceren met de bewoners. Met narrowcastingschermen valt u op en maakt u deze communicatie eenvoudig!

Narrowcasting voor scholen

Effectief en eenvoudig communiceren met leerlingen en docenten, dat is mogelijk door middel van narrowcasting! Chaboma heeft hét eigentijdse informatiekanaal ‘Schoolcasting’ ontwikkeld, zodat iedereen direct op de hoogte is van roosterwijzigingen, belangrijke mededelingen en overige informatie.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de totaaloplossingen van Chaboma? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!