Over Woonwaard

Woonwaard verhuurt meer dan 15.000 woningen in de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard. Wij staan voor betaalbaar wonen, in een huis dat bij je past, in een buurt die je bevalt, nu en in de toekomst. We hebben onze visie vertaald in een moderne, procesgerichte organisatie, en werken samen met onze huurders en (keten)partners aan onze maatschappelijke doelen.

Woonwaard verhuurt, beheert, onderhoudt, renoveert en bouwt woningen. We verhuren sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard en we willen iedereen een thuis bieden, nu en in de toekomst.

De komende jaren zetten wij daarom volop in op meer woningen die aansluiten bij de woonbehoefte, op gezonde woningen, prettige buurten en op een waardevolle organisatie.

Klantcase

Woonwaard had als doel om digitale communicatie met bewoners in de wijken te realiseren. Ze implementeerden flexplekken in de wijk, waar niet alleen medewerkers van Woonwaard, maar ook wijkhandhaving, huurdersorganisaties, enzovoort kunnen werken.

Ze zochten naar communicatiemiddelen om te laten zien wat er binnen de wijk gebeurt, vooral op de flexplekken. Ook waren ze geïnteresseerd in het plaatsen van een etalagescherm om voorbijgangers te informeren.

Plan van aanpak

Samen hebben we gekeken naar de beste manier om bewoners te informeren en besloten om een scherm in de etalage van het hoofdkantoor te plaatsen, zodat ze zelfs buiten kantoortijden kunnen communiceren.

Daarnaast wilden ze alle bewoners van de woonflats van Woonwaard op de hoogte houden van activiteiten, informatie en belangrijke aankondigingen. We kwamen op het idee om digitale schermen in de portieken van de woonflats te plaatsen, aangezien brieven en kranten niet altijd goed gelezen worden. De bewegende beelden op de schermen trekken direct de aandacht.

Onze designer heeft templates ontwikkeld in de huisstijl van Woonwaard, zodat de content er altijd netjes en in de juiste stijl uitziet.

Woonwaard is ook actief op sociale media en zag de toegevoegde waarde van de Chaboma-schermen, omdat berichten automatisch van Facebook en Instagram op de schermen kunnen worden weergegeven. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, van het aantal berichten tot het beheer van oudere berichten.

Conclusie

Woonwaard is erg blij met de uiteindelijk gekozen oplossing en men kan heel snel de bewoners informeren via de beeldschermen van Chaboma Solutions. Ze merken ook dat de informatie op de digitale schermen door de bewoners wel wordt gelezen en willen daarom alle portieken voorzien van narrowcasting schermen. Ook ervaren ze het gemak om vanaf één werkplek alle schermen gezamenlijk maar ook individueel aan te sturen.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!