Over Welectric

WELECTRIC is de eerste e-mobility keten in Nederland met winkels in Amsterdam, Weesp, Rotterdam en Bussum. Meer winkels volgen binnenkort. Ze bieden een brede collectie lichte elektrische voertuigen, variërend van e-steps tot bakfietsen en microcars. Deze emissievrije alternatieven voor auto’s, scooters en fietsen zorgen voor goedkoper, sneller en hipper reizen van A naar B. Bovendien hebben ze een lage impact op energie, ruimte, gewicht en materialen. In de experience stores van WELECTRIC kun je ontdekken, vergelijken en proefrijden.

Inmiddels telt Welectric 4 vestigingen (Amsterdam, Weesp, Bussum, Rotterdam) en wordt de keten komende tijd verder uitgebreid.

Klantcase

Welectric heeft ons benaderd met de wens om op een eenvoudige manier zijn producten, aanbiedingen, openingstijden en meer op digitale schermen te communiceren. Omdat Welectric gevestigd is op drukke locaties met veel voorbijgangers, wilden ze hun vier vestigingen voorzien van hoogwaardige high-brightness schermen in de etalage. Op deze schermen konden ze de nieuwste modellen tonen en via filmpjes presenteren.

Samen hebben we verschillende mogelijkheden besproken en gevisualiseerd. Ze waren erg enthousiast toen ze zagen hoe gebruiksvriendelijk alles werkte. De marketingafdeling was vooral blij dat ze vanaf één locatie alles konden aansturen en de schermen individueel of allemaal tegelijk van content konden voorzien. Dit maakte het beheren van de schermen veel gemakkelijker.

Plan van aanpak

Welectric heeft momenteel 4 winkels; in Amsterdam, Bussum, Rotterdam en Weesp. Na gezamenlijk overleg hebben we geschikte locaties bepaald om digitale schermen te plaatsen, zichtbaar voor klanten en passanten. Welectric heeft ons de opdracht gegeven om de winkels van digitale schermen te voorzien.

Samen hebben we de indeling van de schermen bepaald en onze designer heeft templates ontwikkeld in de huisstijl van Welectric. Hierdoor wordt de content altijd netjes en consistent weergegeven.

Conclusie

Welectric is zeer tevreden met de gekozen oplossing. Ze kunnen nu snel en effectief communiceren met klanten en passanten door middel van nieuwe aanbiedingen en modellen. Een ander groot voordeel is dat meerdere gebruikers de schermen kunnen bedienen en dat de content met één druk op de knop gelijktijdig op alle schermen kan worden weergegeven.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!