Narrowcasting voor woningcorporaties om beter op te vallen

Voor woningcorporaties is het belangrijk om goed en duidelijk te communiceren met bewoners. Narrowcasting helpt daarbij! Tegenwoordig wordt de post niet altijd meer geopend en posters hebben niet de stopkracht die narrowcasting wel heeft. Ontdek alle voordelen van narrowcasting.

Hoe werkt narrowcasting?

De naam zegt het al een beetje. Met narrowcasting heeft u de mogelijkheid om altijd en overal uw eigen boodschap te plaatsen op uw eigen beeldschermen. Hiermee bereikt u een kleine groep mensen die op een bepaald moment in een van de panden aanwezig is. Deze groep is misschien niet groot maar kan wel heel waardevol zijn, mits narrowcasting goed wordt ingezet. Het bereiken van een kleine doelgroep met digitale schermen zoals narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd.

Mogelijkheden om narrowcasting als woningcorporatie in te zetten

Narrowcasting wordt veel ingezet door woningcorporaties. Onze narrowcastingschermen worden vaak geplaatst op de begane grond waar elke bewoner dagelijks langs loopt. Voordeel van onze schermen is dat de boodschap beter opvalt dan wanneer u gebruik maakt van posters. Op onze schermen kunt u zelf de boodschap bepalen en tussentijds aanpassen. Hiermee geeft u zichzelf meer vrijheid en mogelijkheden. Narrowcastingschermen zijn ook erg handig in de lift. Terwijl bewoners wachten is narrowcasting een welkome afleiding en bovendien informatief. Zeker in grote gebouwen is narrowcasting in de lift onmisbaar geworden.

Waarom is narrowcasting van toegevoegde waarde?

De concentratieboog van de consument wordt steeds korter. Het is belangrijk om de aandacht vast te houden om zo de boodschap over te brengen. Niet voor niets maken bedrijven in hun reclameboodschap gebruik van afbeeldingen, video’s, en infographics om het aantal conversies te verhogen. Deze keuze wordt ondersteund door wettenschappelijk onderzoek. Zo blijkt dat

  • Een mens onthoudt 10% wat hij of zij hoort,
  • Een mens onthoudt 20% wat hij of zij leest,
  • Een mens onthoudt 80% wat hij of zij ziet.

 

Wilt u ook dat uw boodschap goed in beeld komt en de aandacht trekt? Maak gebruik van de software en narrowcastingschermen van Chaboma!

Narrowcasting van Chaboma

Ook overtuigd van de voordelen van narrowcasting? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Chaboma narrowcasting software

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze software? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!