Narrowcasting menusystemen in restaurant

Steeds meer (afhaal)restaurants gebruiken narrowcasting om het menu te tonen aan klanten. Het menu wordt hiermee op beeldschermen getoond waardoor het gemakkelijk in één oogopslag te zien is voor klanten. In deze blog vertellen wij u meer over narrowcasting menusystemen in een restaurant.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie wordt getoond op een scherm aan een specifieke doelgroep en op een specifieke plaats. Chaboma levert totaaloplossingen voor narrowcasting waarmee dit breed ingezet kan worden als toevoeging van de interne communicatie. Ook wordt narrowcasting vaak gekozen als marketingkanaal om te communiceren naar bezoekers en klanten. Lees ook onze blog over waarom visuele communicatie met behulp van narrowcasting zo waardevol is.

Narrowcasting menusystemen in een restaurant

In fastfoodbedrijven wordt narrowcasting veel ingezet om het menu op te tonen of de openingstijden aan te geven. Schermen gebruiken in uw restaurant heeft vele voordelen. Deze sommen wij hieronder voor u op.

De voordelen van een narrowcasting menusysteem in een restaurant

  • De verkoop kan gestimuleerd worden door gebruik van foto’s en video’s. Er is veel mogelijk op digitale narrowcasting schermen.
  • Wijzigingen in het menu zijn eenvoudig door te voeren en meteen zichtbaar op het scherm. Dit scheelt printkosten wanneer er prijzen wijzigen of producten bijkomen of weggaan.
  • Er kan gemakkelijk op worden geadverteerd met bijvoorbeeld dagdeals, om zo meer omzet te genereren.
  • Narrowcasting als menusysteem zorgt voor een professionele uitstraling.

Voorbeelden van narrowcasting in een restaurant

Meerdere bedrijven zijn u al voor geweest en maken op dit moment veelvuldig gebruik van onze menusystemen in hun restaurant.    Enkele voorbeelden zijn Smullers en Julia’s.

Mogelijkheden met narrowcasting menusystemen

De systemen van Chaboma zijn toepasbaar in iedere eetgelegenheid. Door middel van het narrowcastingsysteem kunt u onder andere uw gasten inspireren met uw specialiteiten, extra weekmenu’s presenteren en een wijn van de maand onder de aandacht brengen. Op deze manier vervangt narrowcasting het ouderwetse krijtbord. 

Chaboma menusystemen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van menusystemen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Chaboma narrowcasting software

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze software? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!