NVM Makelaar en taxateur Hoofddorp en Haarlemmermeer

Ben je op zoek naar een makelaar in Hoofddorp en omgeving? Bij Makelaarshuijs Eikelenboom ben je aan het juiste adres. Zij bieden maatwerk-oplossingen en persoonlijk contact voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen, appartementen en bedrijfspanden. Als gecertificeerd lid van o.a. NVM-Wonen en NVM-Business, bedienen zij de hele Haarlemmermeer en omliggende gemeentes vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hoofddorp.

voorbeeldscherm-eikelenboom

Klantcase

Tijdens het evalueren van onze samenwerking bij ons dochterbedrijf Channel4you, ontstond het idee om de bestaande statische pockets met woningaanbod te vervangen door grote digitale schermen. De uitdaging was dat de etalage in direct zonlicht staat. Maar onze high-brightness schermen zijn goed zichtbaar onder deze omstandigheden.

Daarnaast hebben we een koppeling gemaakt met Realworks, waardoor het woningaanbod direct op de schermen kan worden getoond.

Plan van aanpak

We hebben samen de beste positie bepaald voor twee high-brightness schermen, die perfect zichtbaar zijn in deze omstandigheden.

Onze designer heeft het woningaanbod op een dynamische manier gepresenteerd, wat direct de aandacht van passanten trekt.

Conclusie

Makelaarshuijs Eikelenboom is zeer tevreden met de gekozen oplossing, die hen niet alleen veel tijd bespaart, maar ook zorgt voor een efficiënte communicatie. Dankzij de koppeling met Realworks wordt het huizenaanbod automatisch op de schermen weergegeven, waardoor ze snel kunnen reageren op nieuwe woningen die in de verkoop komen.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!