NVM Makelaar en taxateur Hoofddorp en Haarlemmermeer

Of het nu om verkopen of aankopen gaat, een woning, een appartement of een bedrijfspand,  het is een traject met grote belangen, spanningen en emoties. Voor de makelaar in Hoofddorp e.o. ben je bij Makelaarshuijs Eikelenboom aan het goede adres, vooral voor maatwerk-oplossingen en persoonlijk contact.

Na een vrijblijvend gesprek verstrekken wij je kosteloos en vrijblijvend een verkoopadvies en een offerte voor onze dienstverlening die voor je op maat wordt gemaakt.

Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfs onroerend goed en commercieel vastgoed taxaties.

Makelaarshuijs Eikelenboom is lid van NVM-Wonen en NVM-Business, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed, beëdigd en gecertificeerd en ingeschreven bij VastgoedCert en NRVT en aangesloten bij de validatie-instituten NWWI en TMI. Kortom de makelaar van Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving en de taxateur voor de Haarlemmermeer en omstreken.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hoofddorp, waar altijd wel tijd is voor een kopje koffie of thee, strekt ons werkgebied zich uit door de gehele Haarlemmermeer en omliggende gemeentes, zoals Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hillegom, en Aalsmeer.

voorbeeldscherm-eikelenboom

Klantcase

Michel en Monique waren al klant bij ons dochterbedrijf Channel4you, tijdens het tussentijds evalueren van onze samenwerking kwam de wens en het idee ter sprake dat het wel heel mooi zal zijn om meer te gaan digitaliseren en dan vooral de bestaande statische pockets met woningaanbod te vervangen doormiddel van grote digitale schermen. 

De uitdaging hiervan was dat de etalage in direct zonlicht staat waardoor normaal gesproken de inhoud van de schermen slecht zichtbaar zullen zijn. We hebben toen de mogelijkheid besproken om 2 high-brightness schermen in de etalage op te hangen, deze schermen zijn uitermate geschikt om in direct zonlicht goed zichtbaar te zijn. 

Daarnaast hebben we een koppeling gemaakt met Realworks waarmee via het CRM-programma het woningaanbod direct op de schermen kan worden vertoond.

Plan van aanpak

Samen met de accountmanager hebben we gekeken wat de beste positie voor de digitale schermen zou zijn. Aangezien de etalage in direct zonlicht staat hebben we besloten twee high-brightness schermen in de etalage op te hangen, deze schermen zijn uitermate geschikt om in direct zonlicht goed zichtbaar te zijn.

De wens om het woningaanbod dynamisch in een lus synchroon te laten lopen en onze designer heeft dit kunnen realiseren met een prachtig resultaat, de schermen vallen direct op bij het passeren en trekken de aandacht van de passanten.

De technische dienst van Chaboma Solutions heeft vervolgens de schermen gemonteerd en aangesloten en vanaf dat moment werd het huizenaanbod en de uitingen van Makelaarshuijs Eikelenboom direct op de schermen vertoond.

Conclusie

Makelaarshuijs Eikelenboom is erg blij met de gekozen oplossing en bespaart hierdoor ook nog eens veel tijd aangezien de koppeling met Funda ervoor zorgt dat het huizenaanbod automatisch op de schermen worden weergegeven. Ze kunnen nu dan ook veel sneller communiceren als er nieuwe huizen in de verkoop komen.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!