Over Koppes Snacks & Catering

Al ruim 47 jaar is Koppes Snacks een begrip in Santpoort-Noord en hebben een florerende zaak.  In 2021 is Koppes Snacks grondig verbouwd, een hele metamorfose. Sinds een paar jaar werken ook 2 zonen en 3 kleinzonen mee in de zaak.

Nieuw in de zaak is de aparte ijssalon, een grote wens van Enrique.

Koppes Snacks staat ook bekend om de diverse schotels, salades en catering. Van patat tot salade: bij Koppes Snacks zijn de producten altijd van goede kwaliteit. Voor de snelle trek of een korte lunch met je vrienden/collega’s. Neem plaats in ons cafetaria en geniet. Heeft u binnenkort een feest, een zakelijke lunch of een ander evenement, Koppes Snacks kan voor de catering verzorgen.

Opdracht voor Chaboma

Het vervangen van de lichtbak-prijslijsten voor 6 moderne beeldschermen met dynamische prijslijsten.

De beeldschermen in het nieuwe interieur zo mooi mogelijk integreren.

Templates creeëren waarmee eenvoudig de menu’s zijn te beheren om productwijzigingen direct te kunnen doorvoeren.

Plan van aanpak

Koppes Snacks was van plan om hun zaak te verbouwen, waarbij het idee ontstond om de posters en handgeschreven borden met producten en prijzen te vervangen door digitale schermen. Op deze manier konden ze niet alleen sneller producten aanpassen, maar ook aantrekkelijke content van gerechten tonen.

Samen hebben we bepaald hoe we de schermen zouden indelen en ophangen in de zaak. Onze designer heeft vervolgens templates ontwikkeld in de huisstijl van Koppes Snacks, zodat de content op de schermen er altijd netjes uitziet en consistent is met hun eigen merkidentiteit.

Onze technische dienst heeft alle schermen geïnstalleerd en aangesloten, waarna direct het menu van Koppes Snacks op de schermen werden vertoond.

Het resultaat is een prachtige aaneengesloten rij beeldschermen waarop het volledige assortiment op terug te vinden is.

Conclusie

Koppes Snacks is zeer tevreden met de gekozen oplossing, die niet alleen kostenbesparend is, maar ook zorgt voor een snellere aanpassing van prijzen, nieuwe menu’s en aanbiedingen die aan klanten in de zaak worden getoond.

narrowcasting menusystemen in restaurant

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!