Over Koppes Snacks & Catering

Al ruim 47 jaar is Koppes Snacks een begrip in Santpoort-Noord en hebben we een florerende zaak.  In 2021 is Koppes Snacks grondig verbouwd, een hele metamorfose. Sinds een paar jaar werken ook 2 zonen en 3 kleinzonen mee in de zaak.

Nieuw in de zaak is de aparte ijssalon, een grote wens van Enrique. U vindt alle informatie over de ijssalon onder het menu-kopje “Gelato”.

Koppes Snacks staat ook bekend om de diverse schotels, salades en catering. Van patat tot salade: bij Koppes Snacks zijn de producten altijd van goede kwaliteit. Voor de snelle trek of een korte lunch met je vrienden/collega’s. Neem plaats in ons cafetaria en geniet. Heeft u binnenkort een feest, een zakelijke lunch of een ander evenement, Koppes Snacks kan voor de catering verzorgen.

Klantcase

Hans en Ronald van Koppes Snacks uit Santpoort-Noord waren al klant bij ons dochterbedrijf Channel4you Tijdens het verlengen van die overeenkomst kwam de aanstaande verbouwing ter sprake. We hebben toen de mogelijkheid besproken om de huidige lichtbak-prijslijsten te vervangen door 6 moderne beeldschermen met dynamische prijslijsten.

Bij de voorbereiding én tijdens de verbouwing hebben we nauw contact gehad om de integratie van de beeldschermen in het nieuwe interieur zo mooi mogelijk te maken. Ook heeft onze designafdeling templates in de huisstijl gemaakt zodat de klant zelf producten en prijzen kan toevoegen en/of wijzigen.

Plan van aanpak

Aangezien Koppes Snacks de zaak gingen verbouwen kwam ter sprake dat ze de posters en handgeschreven borden met producten en prijzen wilden vervangen door digitale schermen zodat ze sneller producten konden aanpassen maar ook mooie content van de gerechten konden laten zijn.

We hebben gezamenlijk bepaald hoe we de schermen zouden indelen en ophangen in de zaak en onze designer heeft vervolgens templates ontwikkeld in de huisstijl van Koppes Snacks zodat de content die op de schermen worden getoond er altijd netjes uit ziet en ook altijd in de eigen huisstijl.

Het resultaat is een prachtige aaneengesloten rij beeldschermen waarop de prijzen worden vertoond en de producten.

De technische dienst van Chaboma Solutions heeft vervolgens alle schermen gemonteerd en aangesloten en vanaf dat moment werden ook meteen de uitingen van Koppes Snacks op de schermen vertoond.

Conclusie

Koppes Snacks is erg blij met de uiteindelijk gekozen oplossing en bespaart hierdoor ook nog eens geld. Ze kunnen nu ook veel sneller prijzen aanpassen, nieuwe menu’s en nieuwe aanbiedingen laten zien aan de klanten in de zaak.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!