Over Koks Group

KOKS Group is opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen en participaties in verhuurmaatschappijen. Ze hebben een goede reputatie als fabrikant en leverancier van ADR vacuumwagens, non-man entry robots en zwaar industrieel reinigingsmaterieel.

Met een focus op kwaliteit, veiligheid en ergonomie heeft KOKS Group zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt, met hoofdvestigingen in Alkmaar en Barneveld, en vestigingen in Tsjechië, Saoedi-Arabië en Amerika.

Klantcase

In 2016 heeft KOKS Group contact met ons opgenomen omdat ze geïnteresseerd waren in narrowcasting. Ze wilden graag advies over hoe ze dit konden aanpakken en hadden gehoord dat Chaboma Solutions een betrouwbare narrowcasting-partner was.

Als snelgroeiend bedrijf wilde KOKS Group graag de medewerkers op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, projecten, verjaardagen en personeelsuitjes om een sterke band met het personeel te creëren.

Plan van aanpak

Gezamenlijk hebben we bepaald waar we het beste bezoekers en werknemers konden informeren. We hebben besloten om schermen op te hangen bij de entree van de zaak en in de kantine, waarbij de kantine een extra groot scherm kreeg voor optimale zichtbaarheid van de content.

Onze designer heeft aantrekkelijke templates ontwikkeld in de huisstijl van KOKS Group, zodat de content op de schermen altijd netjes en consistent wordt weergegeven.

Ook de Social Media koppelingen voor o.a. Facebook en Instagram is ingesteld. Zo worden de berichten automatisch weergegeven op de schermen.

Conclusie

KOKS Group is zeer tevreden met de gekozen oplossing en kan nu snel en effectief bezoekers en werknemers informeren via de beeldschermen van Chaboma Solutions.

Ze zijn zelfs zo enthousiast dat ze overwegen om binnenkort ook beeldschermen te installeren in Tsjechië en Slowakije. Met het hoofdkantoor in Alkmaar kunnen ze eenvoudig alle schermen voorzien van content.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!