Over Frites Affair

Ontdek Frites Affairs, dé ultieme bestemming voor frituurliefhebbers die op zoek zijn naar onweerstaanbare smaaksensaties. Bij Frites Affairs draait alles om het vervullen van jouw heimelijke verlangens met onze overheerlijke en verrassende fritescreaties. Laat je verleiden door knapperige, met schil bereide verse frites en verwen jezelf met een scala aan verleidelijke sauzen en smakelijke toppings. Stap binnen bij Frites Affairs en start vandaag nog een avontuur vol smaak en genot.

Klantcase

Wij zijn benaderd door de marketingafdeling van het hoofdconcern Albron. We hebben toen de mogelijkheid besproken om de huidige magneetposters te vervangen door moderne beeldschermen met dynamische prijslijsten. Ook wilde Frites Affairs naast de digitale menuschermen gericht naar buiten communiceren om passanten van de winkel te informeren over Frites Affairs.

Bij de voorbereiding én tijdens de verbouwingen hebben we nauw contact gehad om de integratie van de beeldschermen in het nieuwe interieur zo mooi mogelijk te maken. Ook heeft onze designafdeling templates in de huisstijl gemaakt zodat de klant zelf producten en prijzen kan toevoegen en/of wijzigen.

Plan van aanpak

Frites Affairs was van plan om hun winkels te verbouwen en tijdens deze bespreking kwam naar voren dat ze graag de posters en magneetborden wilden vervangen door digitale schermen. Op deze manier konden ze niet alleen sneller producten aanpassen, maar ook aantrekkelijke content van gerechten tonen.

Samen hebben we bepaald hoe we de schermen zouden indelen en plaatsen in de zaak. Onze designer heeft vervolgens templates ontwikkeld in de huisstijl van Frites Affairs, zodat de content op de schermen er altijd netjes uitziet en consistent is met hun eigen merkidentiteit.

Onze technische dienst heeft alle schermen geïnstalleerd en verbonden, en vanaf dat moment werden de uitingen van Frites Affairs direct op de schermen weergegeven.

Conclusie

Frites Affairs is verheugd met de geselecteerde oplossing, wat niet alleen resulteert in kostenbesparingen, maar ook in verbeterde efficiëntie. Met de nieuwe oplossing kunnen ze nu snel prijzen aanpassen en klanten in de zaak voorzien van nieuwe menu’s en aanbiedingen.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!