Over Frites Affair

Bij Frites Affairs kun je op elk moment toegeven aan al je heimelijke verlangens. Wij zorgen ervoor dat jij de teugels een beetje kunt laten vieren en alle verleidingen gestild worden!

Dat heb je toch gewoon verdiend? Laat je gaan en trakteer jezelf! Gooi alle remmen los, want bij ons kun én mag je volop genieten. En onthoud: een affaire bij ons duurt niet lang, een kortstondig avontuurtje. We beloven dat je verlangens (h)eerlijk, snel en zonder schuldgevoel worden vervuld.

Frites Affairs is er voor iedereen die niet bang is de verleiding aan te gaan. Tast toe en flirt erop los!

Eigenlijk is frites eten een beetje ondeugend. Als je je overgeeft aan het moment, dan kun je erop rekenen dat wat je hier eet echt en eerlijk is. Alles bij Frites Affairs smaakt naar verleiding, hier wil je je laten gaan!

De onweerstaanbare geur van verse frites komt je bij binnenkomst al tegemoet. Geen Franse maar oer-Hollandse frites: knapperig en met schil, speciaal voor jou in het zicht bereid. Én kijk! De verleidelijke sauzen staan al klaar om je frites onbeperkt te pimpen. Hmm… durf jij onze zeewiermayo te ontdekken?

Kun jij niet genoeg krijgen van frites? Ga dan voor onze loaded varianten: verse frites overladen met toppings, zoals de kipsaté of runderstoof. Of laat je verrassen door een burger of snack.

Elke Frites Affairs heeft haar eigen uitdagende assortiment aan spannende verleidingen. Trakteer jezelf bij jouw Frites Affairs met de lekkerste combinaties en start vandaag nog een nieuw avontuurtje!

Klantcase

Wij zijn benaderd door de marketingafdeling van het hoofdconcern Albron. We hebben toen de mogelijkheid besproken om de huidige magneetposters te vervangen door moderne beeldschermen met dynamische prijslijsten. Ook wilde Frites Affairs naast de digitale menuschermen gericht naar buiten communiceren om passanten van de winkel te informeren over Frites Affairs.

Bij de voorbereiding én tijdens de verbouwingen hebben we nauw contact gehad om de integratie van de beeldschermen in het nieuwe interieur zo mooi mogelijk te maken. Ook heeft onze designafdeling templates in de huisstijl gemaakt zodat de klant zelf producten en prijzen kan toevoegen en/of wijzigen.

Plan van aanpak

Aangezien Frites Affairs de winkels gingen verbouwen kwam ter sprake dat ze de posters en magneetborden met producten en prijzen wilden vervangen door digitale schermen zodat ze sneller producten konden aanpassen maar ook mooie content van de gerechten konden laten zijn.

We hebben gezamenlijk bepaald hoe we de schermen zouden indelen en ophangen in de zaak en onze designer heeft vervolgens templates ontwikkeld in de huisstijl van Frites Affairs zodat de content welke op de schermen worden getoond er altijd netjes uit ziet en ook altijd in de eigen huisstijl.

De technische dienst van Chaboma Solutions heeft vervolgens alle schermen gemonteerd en aangesloten en vanaf dat moment werden ook meteen de uitingen van Koppes Snacks op de schermen vertoond.

Conclusie

Frites Affairs is erg blij met de uiteindelijk gekozen oplossing en bespaart hierdoor ook nog eens geld. Ze kunnen nu ook veel sneller prijzen aanpassen, nieuwe menu’s en nieuwe aanbiedingen laten zien aan de klanten in de zaak.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!