Over Brood- en banketbakkerij Ben Vreman

Ambachtelijk brood- en banketbakkerij Vreman is een begrip in Santpoort en omgeving. De bakkerij staat bekend om de pure kwaliteitsproducten en haar altijd klantgerichte en vriendelijke medewerkers.
Vakmanschap en smaak staan centraal bij het uitgebreide assortiment (h)eerlijke producten die stuk voor stuk dagelijks, al vroeg in de ochtend, in eigen bakkerij voor u worden bereid. Alles wordt gebakken in ovens met stenen vloeren, die garant staat voor de unieke smaak en knapperige korstvorming.
Alom geroemd zijn de Pain de Campagne, Bourgondisch wit, Waldkornbrood en Pompoenpittenbrood.

Het banketassortiment is zeer uitgebreid. Van bruidstaarten op maat en fototaarten tot chipolata-, mokka- en chocoladetaarten. Hebt u speciale wensen? Geen probleem voor Ben Vreman en zijn team.

Klantcase

Eigenaar Remco Vreman heeft ons benaderd want hij wilde graag op een makkelijke manier zijn producten, aanbiedingen, openingstijden e.d. op een digitaal scherm communiceren. Het wekelijks maken van posters met aanbiedingen was erg kostbaar en arbeidsintensief en hij wilde hier graag een andere oplossing voor.
Remco wilde daarnaast ook een nummerautomaat op het scherm zien zodat klanten meteen op het scherm hun nummer konden zien en wanneer ze aan de beurt zijn.

Samen met de eigenaar en een accountmanager van Chaboma hebben we verschillende mogelijkheden doorgenomen en gevisualiseerd en Remco werd erg enthousiast toen hij zag hoe gebruikersvriendelijk alles werkte.

Samen met hem hebben we gekeken wat een opvallende manier is om de nummers op het scherm te laten zien en ook om deze op een makkelijke manier voor de medewerkers te laten verspringen.

Plan van aanpak

Samen met de accountmanager hebben we gekeken wat de beste positie voor het digitale scherm zou zijn en dit bepaald op achter de counter zodat de klanten in de winkel altijd een goed zicht hebben op het scherm om de nummerautomaat te zien. Op het scherm wordt ook een deel van het assortiment en de aanbiedingen getoond. Via een afstandsbediening met bluetooth werd het zeer eenvoudig voor de medewerkers om het nummer te verhogen en de volgende klant te helpen.

We hebben gezamenlijk bepaald hoe we het scherm zouden indelen en onze designer heeft vervolgens templates ontwikkeld in de huisstijl van Brood- en banketbakkerij Ben Vreman zodat de content die op de schermen worden getoond er altijd netjes uit ziet en ook altijd in de eigen huisstijl.

De technische dienst van Chaboma Solutions heeft vervolgens het scherm gemonteerd en aangesloten. Vanaf dat moment werden ook meteen de uitingen van Brood- en banketbakkerij Ben Vreman op het scherm getoond.

Conclusie

Brood- en banketbakkerij Ben Vreman is erg blij met de uiteindelijk gekozen oplossing en bespaart hierdoor ook nog eens geld. Hij kan ook nu veel sneller communiceren richting zijn klanten met nieuwe aanbiedingen en de nummerautomaat werkt vlekkeloos.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!