Over Brood- en banketbakkerij Ben Vreman

Ambachtelijk brood- en banketbakkerij Vreman is een begrip in Santpoort en omgeving. De bakkerij staat bekend om de pure kwaliteitsproducten en haar altijd klantgerichte en vriendelijke medewerkers.
Vakmanschap en smaak staan centraal bij het uitgebreide assortiment (h)eerlijke producten die stuk voor stuk dagelijks, al vroeg in de ochtend, in eigen bakkerij voor u worden bereid. Alles wordt gebakken in ovens met stenen vloeren, die garant staat voor de unieke smaak en knapperige korstvorming.
Alom geroemd zijn de Pain de Campagne, Bourgondisch wit, Waldkornbrood en Pompoenpittenbrood.

Het banketassortiment is zeer uitgebreid. Van bruidstaarten op maat en fototaarten tot chipolata-, mokka- en chocoladetaarten. Hebt u speciale wensen? Geen probleem voor Ben Vreman en zijn team.

Klantcase

Remco Vreman heeft ons benaderd omdat hij op zoek was naar een eenvoudige manier om zijn producten, aanbiedingen, openingstijden, e.d. op een digitaal scherm te communiceren. Het wekelijks maken van posters met aanbiedingen bleek zowel kostbaar als tijdrovend, en hij wilde een efficiëntere oplossing.

Daarnaast wilde Remco ook een nummerautomaat op het scherm hebben, zodat klanten direct hun nummer konden zien en wanneer ze aan de beurt waren.

Samen hebben we verschillende mogelijkheden besproken en gevisualiseerd. Remco werd erg enthousiast toen hij zag hoe gebruiksvriendelijk alles werkte.

Plan van aanpak

In samenwerking met de accountmanager hebben we de beste positie voor het digitale scherm bepaald, namelijk achter de toonbank. Zo hebben klanten altijd zicht op de nummerautomaat. Het scherm toont ook een deel van het assortiment en de aanbiedingen. Met een Bluetooth-afstandsbediening kunnen medewerkers eenvoudig het nummer verhogen en de volgende klant helpen.

Onze designer heeft templates ontwikkeld in de huisstijl van Brood- en banketbakkerij Ben Vreman, zodat de content op de schermen er altijd netjes uitziet en in lijn is met de huisstijl.

Conclusie

Brood- en banketbakkerij Ben Vreman is erg blij met de uiteindelijk gekozen oplossing en bespaart hierdoor ook nog eens geld. Hij kan ook nu veel sneller communiceren richting zijn klanten met nieuwe aanbiedingen en de nummerautomaat werkt vlekkeloos.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!