Over BMW

Het merk BMW staat wereldwijd bekend om zijn luxe auto’s, innovatieve technologieën en sportieve prestaties. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en is een symbool van kwaliteit, vakmanschap en rijplezier.

Klantcase

BMW heeft ons ingeschakeld voor de installatie van digitale schermen in hun showrooms en recepties.

Een deel van de  schermen moet worden gebruikt om nieuwe modellen te tonen, het andere deel is bedoeld voor afspraken, waardoor ze direct weten waar klanten zich kunnen melden.

We hebben samen verschillende mogelijkheden verkend en gevisualiseerd, wat zeer positief werd ontvangen vanwege de intuïtieve gebruikerservaring. Chaboma Solutions heeft bovendien integraties tot stand gebracht met het afsprakensysteem van BMW, zodat deze automatisch op de schermen worden weergegeven.

Plan van aanpak

De schermen werden strategisch geplaatst bij de balies, verkoopbalies en in de showroom, waar ze onderhoudsplanningen, modellen en speciale acties toonden. Templates in de BMW-huisstijl zorgden voor een professionele uitstraling.

Onze ontwikkelaars integreerden de systemen van BMW, zodat de informatie naadloos werd weergegeven op de schermen.

Conclusie

BMW is zeer tevreden met de gekozen oplossing, die niet alleen tijdbesparend is, maar ook zorgt voor snellere communicatie met bezoekers. Een belangrijk voordeel is dat Chaboma Solutions BMW volledig ontzorgt door ondersteuning te bieden bij de werking van de schermen en een eigen technische dienst te hebben. Dit resulteert in een soepele en zorgeloze ervaring voor BMW.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!