Chaboma

Screen Management features

Krachtige functionaliteit om beeldschermen te beheren

Profiteer van vrij instelbare beeldschermindelingen

De beeldschermen zijn volledig flexibel in verschillende vlakken op te delen. Via de krachtige screen management features binnen Chaboma kan de gewenste beeldschermindeling op handige wijze aan de verschillende beeldschermen worden toegewezen.

Bepaal centraal de aan- en uittijden van alle beeldschermen

De ChannelBox mediaplayers beschikken over de mogelijkheid om de aangesloten beeldschermen fysiek aan en uit te zetten, zodat een aanzienlijke stroombesparing wordt gerealiseerd. Deze aan- en uittijden zijn gemakkelijk via Chaboma in te stellen voor de verschillende beeldschermen binnen een project. Tevens kunnen deze tijden worden gedifferentieerd per beeldscherm of per groep beeldschermen en kunnen zelfs tijdelijke wijzigingen van bijvoorbeeld openingstijden eenvoudig worden doorgevoerd.

Flexibele koppelingen tussen beeldschermen en uitzendpunten

De programmeringen van de beeldschermen zijn overzichtelijk georganiseerd in uitzendpunten. Hierdoor is het mogelijk om meerdere beeldschermen dezelfde content te laten weergeven of juist te laten verschillen. Deze koppelingen tussen uitzendpunten en de bijbehorende beeldschermen zijn flexibel aan te passen, zodat elk beeldscherm altijd de meest geschikte uitzending voor die locatie weergeeft.

Screen Management
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap