Chaboma

Projectinrichting

Configureer Chaboma en zet het systeem volledig naar uw hand

Praktische voorzieningen om alle administratieve gegevens te beheren

Chaboma beschikt over functionaliteit om alle administratieve gegevens te beheren die benodigd zijn voor een narrowcasting project. Belangrijke informatie over organisaties, locaties, contactpersonen en apparatuur is eenvoudig te registreren in het systeem. Al deze gegevens zijn vervolgens beschikbaar door het hele project, op diverse locaties in de webapplicatie, zodat altijd de juiste relevante informatie voor handen is.

Geavanceerd rechtensysteem voor flexibele projectinrichting

Zowel binnen grote als kleine projecten draagt Chaboma bij aan een heldere taakverdeling. Dankzij het geavanceerde rechtensysteem worden verschillende rollen als creatie, planning en redactie duidelijk verdeeld over specifieke personen, afdelingen of zelfs verschillende organisaties. Bovendien kunnen bevoegdheden worden gedifferentieerd naar channels, regio’s, filialen of individuele beeldschermen.

Het 'Advanced Security Framework' van Chaboma garandeert dat gebruikers precies de gegevens en functionaliteit tot hun beschikking hebben zoals gewenst voor de organisatie van het narrowcasting project.

Benut de uitgebreide instelmogelijkheden en ondersteun de ideale workflow

Met behulp van de vele instellingen voor onder andere mappen, channels, locaties en beeldschermen biedt Chaboma de mogelijkheid het narrowcasting project te stroomlijnen. Hierdoor werken verschillende personen, afdelingen en organisaties op efficiënte wijze samen aan één project. De uitgebreide instelmogelijkheden van de Chaboma webapplicatie laten de verschillende processen in een project naadloos op elkaar aansluiten, waardoor de ideale workflow ontstaat.

Projectinrichting
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap