Chaboma

Planning

Overzichtelijk plannen met gebruiksvriendelijke bediening

Toon eenvoudig de juiste content op het juiste moment

Door middel van de veelzijdige planmethodes kan Chaboma de geselecteerde content binnen enkele seconden uitzenden op de gewenste beeldschermen. Content kan uiteraard ook op allerlei manieren worden ingeroosterd, zodat de geprogrammeerde visuals op vooraf bepaalde momenten worden vertoond.

Snel plannen met behulp van handige beeldschermselecties

In Chaboma zijn verscheidene manieren om snel een specifieke groep beeldschermen te selecteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van handige categorieën welke functioneren als criteria voor de beeldschermselecties. Met deze unieke ‘Dynamic Screen Selection Technology’ van Chaboma beschikken gebruikers over een krachtige mogelijkheid om snel een geavanceerde planning te realiseren.

Ongekende mogelijkheden met geavanceerd Channel Management

Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van de ‘Liquid Casting Technology’, de zeer flexibele zendtijdprogrammeringstechnologie van Chaboma, kan op eenvoudige wijze content worden gepland in overzichtelijke kanalen. Deze kanalen zijn op diverse manieren toe te wijzen aan de verschillende beeldschermen binnen een project, zodat uitermate dynamische uitzendingen gemakkelijk kunnen worden geprogrammeerd.

Dynamische zendtijdverdeling voor gebalanceerde programmeringen

Per beeldscherm zijn op uiteenlopende manieren channels toe te wijzen, die samen een zeer gevarieerde uitzending vormen. De ‘Liquid Casting Technology’ maakt het mogelijk dat zendtijd wordt verdeeld over verschillende kanalen of zelfs verschillende partijen. De krachtige functionaliteit van de Channel Control Engine integreert deze verschillende programmeringen realtime tot een afwisselende playlist, die op locatie door de ChannelBox Player Software op de beeldschermen wordt vertoond.

Diverse planmethodes, de juiste aanpak voor elk project

Voor verschillende projecten zijn verschillende planmethodes geschikt, voor elke project de juiste planning. Chaboma maakt het mogelijk eenvoudig, snel en overzichtelijk te plannen of juist zeer gedetailleerd en specifiek.

Chaboma is niet gebonden aan een statische loop, maar biedt de mogelijkheid om volledig flexibel een dynamische planning in te richten. Naast een overzichtelijke basisplanning kan content gedetailleerd worden geprogrammeerd per periode, per dag, per dagdeel, per uur, terugkerend of eventueel eenmalig. Tevens kan content worden ingepland per channel, per regio, in (voorgedefinieerde) beeldschermselecties, op één of meerdere locaties, per beeldscherm of zelfs op een specifiek deel van een beeldscherm.

Fallback planning verzekert gepaste uitzending op locatie

In het geval van een weggevallen internetverbinding zullen er geen negatieve effecten op locatie optreden. Door middel van een geïntegreerde fallback planning garandeert het systeem dat er altijd relevante content wordt getoond. Het beeldscherm zal nooit verlopen content of een zwart beeld laten zien.

Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap