Chaboma

Mediabeheer

Beheren van content op de meest gebruiksvriendelijke manier met vertrouwde functies

Herkenbare interface

Chaboma maakt gebruikt van een gebruiksvriendelijke mediaverkenner. Overal waar media benodigd is, vormt deze verkenner een herkenbaar schermelement waarin alle mediabestanden overzichtelijk worden gepresenteerd.

Eenvoudig media organiseren door het gebruik van mappen

Bij het organiseren van bestanden is het gebruik van mappen een onmisbaar hulpmiddel. Deze vertrouwde methode vormt de belangrijke basis voor het beheren van bestanden in de mediabibliotheek.

Snel media lokaliseren met handige filter- en zoekfuncties

De juiste mediabestanden zijn snel te vinden met de handige filter- en zoekfuncties van de mediaverkenner. Chaboma biedt de mogelijkheid om te zoeken en filteren op datum, bestandstype, beeldscherm-verhouding en diverse andere criteria. Zelfs in grote mediabibliotheken zijn de gewenste bestanden zonder moeite razendsnel te vinden.

Direct overzicht door verschillende weergavemogelijkheden

Bestanden worden overzichtelijk gepresenteerd met behulp van de lijstweergave, of zijn gedetailleerd te bekijken met de tegelindeling. Tevens is van elk mediatype altijd een representatieve preview op te roepen.

Toegankelijke functies voor efficiënt bestandsbeheer

Nuttige functies als knippen en plakken behoren tot de vertrouwde handelingen die volledig zijn geïntegreerd in de Chaboma interface. Met een simpele klik kunnen bestanden moeiteloos worden bekeken (preview), verwijderd, gekopieerd, geknipt en geplakt.

Geavanceerd rechtenbeheer voor optimale projectinrichting

Het bestandsbeheer van Chaboma is gebaseerd op een geavanceerd rechtensysteem. Aan elke map kunnen per gebruiker specifieke lees- en schrijfrechten worden toegekend. Zo is voor ieder project de passende mapstructuur met bijbehorende toegangsrechten in te stellen.

Compleet geïntegreerd versiebeheer

Elke versie van ieder mediabestand blijft op de achtergrond bewaard, zodat altijd de exacte historie kan worden bekeken. Dit versiebeheer is volledig geïntegreerd met alle functionaliteit binnen Chaboma. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig worden bepaald of met een specifieke versie van een bestand wordt gewerkt, of dat automatisch steeds de meest recente versie wordt gebruikt. Wijzigingen in mediabestanden kunnen dus ook automatisch direct zichtbaar worden op de schermen. Tevens maakt dit versiebeheer het mogelijk dat er betrouwbaar kan worden aangetoond wat er exact op de schermen is vertoond.

De herkenbare mediaverkenner is op verschillende plaatsen geïntegreerd in de Chaboma interface.
Eenvoudige interface voor het aanmaken van mappen en bestanden.
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap