Chaboma

Inzicht & rapportage

Alle informatie binnen handbereik

Bekijk tot in detail alles wat ooit is vertoond

De krachtige engine registreert alle playlist data die ooit is gebruikt. Via de interface is al deze informatie eenvoudig op te halen, zelfs tot jaren geleden. Zo is duidelijk te zien wat er op welk beeldscherm heeft gedraaid, wanneer dan ook.

Eenvoudig en snel overzicht over de huidige programmering

Chaboma is voorzien van mogelijkheden om direct inzicht te krijgen in de live programmering. De webapplicatie bevat een totaaloverzicht van alle op dit moment actieve content waartoe de ingelogde gebruiker gemachtigd is, eventueel gefilterd met Chaboma’s unieke ‘Dynamic Screen Selection Technology’.

Altijd inzicht in de toekomstige programmeringen

Voor elk beeldscherm, elke locatie en ieder channel is voor elk moment een vooruitblik op de programmering te vinden. De gebruiksvriendelijke interface elementen verschaffen inzicht in alle toekomstige vertoningen.

Controle over projecten met heldere (management)rapportages

Projectcontrole wordt gewaarborgd door totaaloverzichten van bijvoorbeeld orders en programmeringen. Chaboma produceert bruikbare samenvattingen om specifieke gebruikers direct overzicht te verschaffen over alle relevante informatie van actieve projecten.

Tot in detail is de playlist-data te bekijken, zowel de historie als toekomstige programmering.
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap