Chaboma

Adverteren & fiatteren

Platform voor een succesvol advertentienetwerk

Realiseer een doeltreffende campagne in enkele duidelijke stappen

Chaboma bevat handige functies om een advertentienetwerk te voorzien van doeltreffende campagnes. Stapsgewijs worden alle eigenschappen van een effectieve campagne bepaald, waarna de advertenties automatisch in de ver- schillende programmeringen van de beeldschermen worden geïntegreerd. Door deze unieke functionaliteit is het zeer eenvoudig om heel direct een specifieke doelgroep te bereiken.

Behoud de regie met behulp van de fiatteringsmogelijkheden

De fiatteringsmogelijkheden van de Chaboma webapplicatie waarborgen totale controle over advertentiekanalen en specifieke uitzendpunten. Verantwoordelijke personen beschikken over de mogelijkheid om alle geprogrammeerde media van derden te beoordelen. Op deze manier kan content worden ge- filterd op criteria van beeldschermeigenaren, zodat advertenties altijd goed aansluiten bij de uitstraling van een locatie.

Duidelijke rapportage voor efficiënte financiële afwikkeling

Alle advertentieboekingen en exploitatierechten worden via de Chaboma webapplicatie in de CCE geregistreerd. Op basis van deze informatie kunnen overzichtelijke maandelijkse rapportages worden geproduceerd. Elke individuele adverteerder of contractpartij kan daarmee volledig en specifiek worden geïnformeerd over welke presentaties op welke locaties zijn vertoond en wat de financiële gevolgen daarvan zijn.

Adverteren en fiatteren
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap