Chaboma

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van Chaboma.

Nummerautomaat

Nummerautomaat

Chaboma is uitermate geschikt om een nummerautomaat volledig te integreren in een narrowcasting concept. Op een zogenaamd ‘stretched’ beeldscherm wordt de nummerinformatie compleet geautomatiseerd weergegeven en gecombineerd met commerciële boodschappen, zodat deze optimale aandacht van bezoekers krijgen.

Schoolcasting

Onderwijs

Binnen het onderwijs kunnen de leerlingen niet meer om de belangrijke informatie heen door de strategisch geplaatste beeldschermen. Met een speciale schermindeling worden tegelijkertijd actuele roosterwijzigingen, belangrijke mededelingen, trein- en bustijden en overige up-to-date informatie weergegeven. Op deze manier wordt de ideale informatievoorziening voor leerlingen en docenten gecreëerd, perfect afgestemd op deze turbulente tijd.

Productinformatie

Narrowcasting is een prima instrument om gecoördineerde productinformatie te tonen. De klant bekijkt een product, bijvoorbeeld een blik verf in de bouwmarkt, en vervolgens verschijnen er direct aanverwante producten en gerichte kortingsacties op het scherm. Zo wordt up- en cross-selling , zonder inspanningen van verkopers, effectief gestimuleerd.

Touchscreen / Beamer

Touchscreen / Beamer

In een museum wordt gebruik gemaakt van een beamer die de beelden op een speciale raamfolie projecteert. De raamfolie is tevens voorzien van een aanraakgevoelige laag, waarmee een unieke touchscreen-toepassing wordt gerealiseerd. Hiermee wordt interactiviteit onder de bezoekers gestimuleerd en worden ze nog meer betrokken bij het onderwerp van de tentoonstelling.

Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap