Over Van der Valk

Van der Valk is een uniek familiebedrijf met bijna honderd hotels wereldwijd, waar vrijwel overal een familielid aan het roer staat.

Het bedrijf heeft een rijke oorsprong en biedt zowel medewerkers als gasten een warm thuisgevoel.

Klantcase

Van der Valk heeft ons benaderd voor de implementatie van digitale schermen in hun hotels. Ze wilden graag routebegeleiding, zaalreserveringen, zaalinformatie en informatie over de omgeving en het hotel op de schermen tonen. Bij Van der Valk Brussel airport wilden ze specifiek de vluchttijden weergeven. Na gezamenlijk overleg en visualisatie van de mogelijkheden, waren ze enthousiast over het gebruiksgemak.

Chaboma Solutions heeft vervolgens koppelingen gemaakt met het zaalreserveringssysteem van Van der Valk en de vluchtgegevens van het vliegveld Brussel, zodat de informatie automatisch op de digitale schermen wordt weergegeven zonder tussenkomst van anderen.

Plan van aanpak

Chaboma Solutions heeft digitale narrowcasting schermen geleverd voor verschillende Van der Valk vestigingen wereldwijd, waaronder Wassenaar, Assen, Sassenheim, Volendam, Brugge, Brussel, Saint Aygulf, Stein, Venlo, Eindhoven, Berlin Brandenburg, Orangerie, Melle-Osnabück en Hildesheim.

In nauwe samenwerking hebben we de indeling van de schermen bepaald, en onze designer heeft templates ontwikkeld in de huisstijl van Van der Valk om ervoor te zorgen dat de getoonde content er altijd netjes uitziet en perfect past bij de merkidentiteit.

Conclusie

Van der Valk is zeer tevreden met de gekozen oplossing, wat hen niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor snellere communicatie met de bezoekers. Een ander groot voordeel is dat Chaboma Solutions Van der Valk volledig ontzorgt door ondersteuning te bieden bij het gebruik van de schermen en een eigen technische dienst te hebben.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!