Over NS Stationshuiskamer

In de Stationshuiskamer is het fijn thuiskomen. Na een lange dag werk, een werkbespreking of om fijn te studeren. Voor iedereen is plek in de Huiskamers op verschillende Stations. Ga lekker zitten, geniet van een lekkere warme drank of neem iets lekkers te eten.

Opdracht voor Chaboma

Het plaatsen van een narrowcasting oplossing bij NS Stationshuiskamers op NS stations.

De schermen zijn opgedeeld in twee vlakken. Eén vlak wordt gebruikt om de actuele vertrektijden van het betreffende station te tonen. Dit gebeurd middels de NS API. Verdere content wordt voor een groot deel zelf verzorgd.

De content kan voor specifieke vestigingen óf voor alle vestigingen tegelijk ingesteld worden.

Chaboma zichtbaar door het hele land

De schermen van Chaboma zijn veelvuldig te zien op de NS stations. De schermen hangen niet alleen in De Huiskamer, maar ook bij alle vestigingen van Julia’s die op de NS stations te vinden zijn. Daarnaast maken ook grote bedrijven als Carré, Audi, de gemeente Alkmaar, Smullers, Spar, Toerkoop en Van der Valk al een lange tijd gebruik van onze schermen.

Passende narrowcasting software voor uw doelstelling

Wij hebben zeer veelzijdige narrowcasting mogelijkheden die we op maat met u kunnen afstemmen. Voor iedere branche kunnen wij passende oplossingen bieden die volledig zijn afgestemd op uw doelstellingen.

Locaties

In totaal zijn er 35 schermen geïnstalleerd, verdeeld over 28 vestigingen.

Galerij

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!