Chaboma

Goed te integreren

Chaboma kan moeiteloos worden geïntegreerd in diverse organisaties en is compatible met veel verschillende systemen.

Chaboma past altijd

Chaboma houdt rekening met de vele voorkomende situaties waar het systeem in geïntegreerd kan worden. Door het open karakter kan Chaboma worden gebruikt binnen verschillende organisatiestructuren en worden opgenomen in diverse bestaande systemen. Van simpel tot complex, van klein tot groot, Chaboma past altijd.

Optimale workflow

Chaboma vormt zich naar uw organisatie, waardoor een optimale workflow tot stand komt. Met behulp van specifieke configuratiemogelijkheden sluit het naadloos aan op de interne bedrijfsprocessen. Alle gebruikers krijgen een persoonlijke login toegewezen, waarmee de juiste taken binnen het systeem kunnen worden uitgevoerd. Het is dus goed mogelijk om Chaboma in te zetten ter bevordering van de samenwerking tussen verschillende bedrijven of afdelingen.

Universele communicatie interface

Dankzij de CCE interface is het eenvoudig om koppelingen met diverse systemen te realiseren. De externe interface van Chaboma is compatible met tal van externe communicatie- en contentmogelijkheden, zoals XML, SOAP, web services, RSS feeds en videostreams. Met deze koppelingen is geautomatiseerde contentcreatie en -distributie binnen handbereik, waardoor minimale inspanning resulteert in een hoge mate van actualiteit op de schermen.

Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap