Over Gemeente Hollands Kroon

Hollands Kroon is een gemeente in de kop van Noord-Holland die bestaat uit 22 kernen. Het polderse land, het leven langs de Waddenzee, de agrarische velden en de vele binnenwateren. Hollands Kroon heeft het allemaal. De organisatie werkt op een vernieuwende en innovatieve wijze. Hun strategische visie, organisatievisie en dienstverleningsvisie en het versterken van verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid staan hierbij centraal.

Uitdaging: Het bereiken van inwoners middels digitale communicatie op drukbezochte locaties

Oplossing: Totaaloplossing voor interne en externe beeldschermcommunicatie

Resultaat: Snelle en eenvoudige aanpassing van informatie op de schermen, duurzame communicatie

Klantcase

De gemeente stond voor de uitdaging om hun inwoners te bereiken en te informeren middels digitale communicatie op drukbezochte locaties. Ze wilden dit doen op een duurzame manier en niet langer via traditionele post of kranten. Wij hebben de gemeente voorzien van een totaaloplossing voor interne en externe beeldschermcommunicatie, waarmee ze deze uitdaging konden aangaan.

Gemeente Hollands Kroon bereikt haar inwoners middels digitale communicatie op drukbezochte locaties

We hebben drukbezochte locaties zoals buurthuizen, culturele centra, supermarkten en meer voorzien van schermen, zodat de gemeente hierop hun boodschappen, aankondigingen, nieuws en evenementen kon uiten. Dankzij onze totaaloplossing voor interne en externe beeldschermcommunicatie kon de gemeente snel en eenvoudig de informatie op de schermen aanpassen en was de communicatie op een duurzame manier verzekerd.

De gemeente was erg tevreden met onze totaaloplossing voor interne en externe beeldschermcommunicatie. Dankzij de snelle en eenvoudige aanpassing van informatie op de schermen kon de gemeente snel nieuws naar buiten brengen en de inwoners van de gemeente op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen. Bovendien was de duurzame communicatie via schermen een belangrijke stap voorwaarts voor de gemeente en de inwoners van de gemeente.

Chaboma narrowcasting totaaloplossingen

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze totaaloplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!