Chaboma

Channel Control Engine

De oplossing waarin alle data wordt geregistreerd, beheerd en gedistribueerd.

De krachtige kern van Chaboma

De Chaboma webapplicatie is de gebruiksvriendelijke interface voor een zeer krachtig platform dat alle geavanceerde functionaliteit bevat. De Channel Control Engine (CCE) vormt deze krachtige kern van de totale Chaboma narrowcasting oplossing. In de CCE worden alle channels, media, planningen, playlisten en ChannelBox mediaplayers geregistreerd en tevens gedirigeerd. Alle handelingen die gebruikers in het systeem verrichten worden verwerkt door de CCE, die vervolgens de relevante aansturing van de ChannelBox mediaplayers verzorgt. De Channel Control Engine vormt zo de perfecte schakel tussen de Chaboma webapplicatie en de ChannelBox mediaplayers op locatie.

Betrouwbare aansturing van de ChannelBoxen

Via een veilige, versleutelde verbinding over internet staan de ChannelBox mediaplayers voortdurend in contact met de Channel Control Engine. De CCE garandeert dat de ChannelBox mediaplayers altijd van de juiste playlist zijn voorzien, met bijbehorende media. Tevens controleert de engine dat alle ChannelBox mediaplayers correct werken en kan wanneer nodig ingrijpen om ongewenste situaties te herstellen. De ChannelBox mediaplayers sturen hun logbestanden naar de CCE, die deze centraal registreert en analyseert, zodat er altijd overzicht is over de werking van de ChannelBox mediaplayers in het veld.

Extreem schaalbaar voor uiteenlopende scenario’s

De Channel Control Engine is gebouwd om enorme aantallen beeldschermen te kunnen beheren en aan te sturen, maar hierbij wel alle detail van programmeringen te behouden. Zo is het mogelijk om zeer geavanceerde detailplanningen te maken en deze op allerlei manieren te laten variëren, bijvoorbeeld per uur, per dag, per regio of per beeldscherm, ook bij tienduizenden beeldschermen binnen hetzelfde project. Door deze extreme schaalbaarheid maakt de Channel Control Engine elk scenario mogelijk, zonder beperkingen.

Intelligente playlist algoritmen voor geavanceerde planning

Het werken met channels heeft de mogelijkheden van narrowcasting naar een veel hoger niveau getild. Deze eenvoudig te beheren contentkanalen worden door de Channel Control Engine op intelligente wijze samengevoegd tot individuele playlisten voor de ChannelBox mediaplayers. Hierbij zorgen de geavanceerde verdelingsalgoritmen van de unieke ‘Liquid Casting Technology’ voor een optimale integratie van de channels tot gevarieerde programmeringen voor de verschillende beeldschermen.

CCE Interface voor optimale integratie

Bij veel projecten bestaat de behoefte om het narrowcasting systeem te voeden met informatie en media uit andere informatiesystemen. Om deze koppelingen mogelijk te maken is de Channel Control Engine uitgerust met een speciale interface. Via deze CCE interface zijn zeer uiteenlopende koppelingen te realiseren met verschillende externe systemen. Verscheidene communicatietechnieken zijn standaard ingebouwd, maar op maat gemaakte koppelingen behoren zeker ook tot de mogelijkheden. Via de CCE interface wordt de krachtige functionaliteit van de Channel Control Engine ontsloten richting de buitenwereld, waardoor een optimale integratie met bestaande systemen wordt bereikt.

Cannel Control Engine
Chaboma Solutions | Contact | Privacyverklaring | Sitemap