7 toepassingen voor het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm

Digitale informatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een uitstekende manier om uw klanten te amuseren en te informeren. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van deze digitale mogelijkheden om hun doelgroep te benaderen. Narrowcasting is een uitstekende toepassing voor het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm. Het kan zowel extern maar ook intern worden ingezet. Interne bedrijfsinformatie op een beeldscherm kan dienen als verlengstuk van de externe communicatie. Herkenbaarheid en de kracht van herhaling speelt hierbij een grote rol. Het interne scherm werkt dan niet alleen informerend maar ook converterend.

Het verspreiden van bedrijfsinformatie op een beeldscherm in uw bedrijfsruimte kan voor vele branches worden toegepast. Chaboma heeft talloze digitale mogelijkheden waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Hieronder 7 toepassingen voor het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm:

Narrowcasting als wachtkamerfunctie

U kunt uw doelgroep uitstekend informeren als deze aan het wachten is. U kunt een beeldscherm ophangen of neerzetten om onder andere mededelingen, bedrijfsinformatie, openingstijden of informatieve informatie verspreiden.

Narrowcasting voor winkels

U kunt het beeldscherm gebruiken als verlengstuk van andere campagnes. De kracht van herkenning is hierbij zeer waardevol. U kunt uw advertenties en aanbiedingen op het scherm projecteren en dit heel flexibel inzetten door regelmatig de content te veranderen. Vanzelfsprekend kunt u het scherm ook voor bedrijfsinformatie zoals (speciale) openingstijden gebruiken.

Narrowcasting voor publieke plaatsen

Narrowcasting is zeer goed toepasbaar om informatie te delen in publieke plaatsen als winkelcentra, buurthuizen of gemeentehuizen. Via het narrowcasting systeem kunt u agendatechnische zaken communiceren, evenementen aankondigen of mededelingen delen.

Narrowcasting voor recreatie- of vakantieparken

Recreatie- en vakantieparken maken veel gebruik van beeldschermen. Door de flexibele inzet van dit informatiemiddel is het uitstekend geschikt om gasten te informeren over evenementen, speciale aanbiedingen de recreatie agenda of andere mededelingen.

Narrowcasting in sportgelegenheden

Narrowcasting is uitstekend toepasbaar in sportgelegenheden. U kunt het beeldscherm gebruiken voor de communicatie van uitslagen, standen, beschikbaarheid en indeling van sportvelden en overige informatie. Daarnaast kunt u het prima gebruiken om het aanbod van de kantine erop te projecteren.

Narrowcasting in de horeca

De horeca maakt veelvuldig gebruik van narrowcasting. Hotels, restaurants, cafés en andere eetgelegenheden gebruiken het onder andere om openingstijden aan te duiden, een zaalindeling te communiceren, een evenement aan te kondigen en om het menu te tonen.

Narrowcasting voor onderwijsinstellingen

Voor het onderwijs is het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm een prima uitkomst als alternatief van het whiteboard. Op het scherm kunt u leerlingen informeren over onder andere roosterwijzigingen, lokaalindelingen, lesrooster, vakanties of overige berichten.

Meer toepassingen voor het tonen van bedrijfsinformatie op een beeldscherm

Naast deze 7 toepassingen zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden wat u met een narrowcasting beeldscherm kunt doen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van narrowcasting voor uw branche. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Chaboma narrowcasting software

Heb je vragen over de mogelijkheden van onze software? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!